Παίκτρια ντύθηκε για τα μπουζούκια αλλά πήγε στο ΡουκΖουκ και άφησε άφωνη τη Μακρυπούλια: “Μπαμπά να σου εξηγήσω…”

April 17, 2024

Παίκτρια ντύθηκε για τα μπουζούκια αλλά πήγε στο ΡουκΖουκ και άφησε άφωνη τη Μακρυπούλια: “Μπαμπά να σου εξηγήσω…”


Διαφ.

Μία παίκτρια του «ΡουκΖουκ» προκάλεσε αίσθηση με τις επιλογές της στο ντύσιμό της που αποπνέουν έξοδο στα μπουζούκια κατά το μεσημέρι της Δευτέρας.

ΡουκΖουκ

Η κοπέλα φορώντας ένα τοπάκι, όπως αποκάλυψε στη Ζέτα Μακρυπούλια, που την εξέπληξε αφού θεωρούσε το ντύσιμό της πολύ προκλητικό για μεσημεριανή εκπομπή.

ΡουκΖουκ

Η νεαρή κοπέλα, παρόλα αυτά, φάνηκε απαλλαγμένη από προσδοκίες και κόμπλεξ, και λίγο αργότερα, αποκάλυψε ότι για να παρουσιάσουν το αστείο με τη φράση «μάζευε κι ας είν’ και ρώγες», θα έπρεπε να τηρήσουν τη σειρά των λέξεων. Μετά τη γενική έκρηξη γέλιου, τόνισε πως ήταν απλώς ένα αστείο.

ΡουκΖουκ

«Μικρή σαν»: «Κάγκελο» η Μακρυπούλια με παίκτη στο Ρουκ Ζουκ, η λέξη ήταν μπάμια και είπαν την απαγορευμένη λέξη

Η Ζέτα Μακρυπούλια, παρά την επαγγελματική της πείρα και την εξοικείωσή της με παράξενες περιγραφές, παραμένει ανθρώπινη και δεν διστάζει να εκφράσει τα συναισθήματά της. Αντιδρά, εκφράζει τον εαυτό της ή ακόμα και κάποιες φορές προσπαθεί να κρατήσει το γέλιο, καθώς ιδανικά θα της άρεσε να αντιδράσει. Έρχεται η στιγμή που και οι πιο σκληροί λυγίζουν. Αυτό συνέβη στην παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια μιας απολαυστικής και γεμάτης υπονοούμενα περιγραφής λέξης στο «Ρουκ Ζουκ».

Σε αυτήν την περίπτωση, η λέξη που αναζητήθηκε ήταν η «μπάμια», και καθώς ήταν αναμενόμενο στην τελευταία περιγραφή, καθώς είχαν εξαντληθεί όλες οι δυνατές λέξεις για λαχανικά ανάμεσα στους προηγούμενους παίκτες, ο συμμετέχων προσπάθησε να περιγράψει τη μπάμια παρομοιάζοντας την ως ανδρικό γενετικό όργανο ξεκινώντας την φράση «μικρή σαν…»

Η περιγραφή απέτυχε, καθώς η τελευταία συμμετέχουσα δεν κατάφερε να μαντέψει τη λέξη «μπάμια». Ωστόσο, η Ζέτα Μακρυπούλια, στο βάθος, έκλεισε τα μάτια της, κατέβασε το κεφάλι και δάγκωσε τα χείλη της προσπαθώντας να κρατήσει το γέλιο της με δυσκολία.

Παρακολουθήστε το απολαυστικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: