Είναι πάμφθηνο αλλά δεν το βγάζει ποτέ από πάνω της: Το κολιέ της Σταματίνας με την μεγάλη συναισθηματική αξία

April 25, 2024

Είναι πάμφθηνο αλλά δεν το βγάζει ποτέ από πάνω της: Το κολιέ της Σταματίνας με την μεγάλη συναισθηματική αξία


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την εμφάνισή της, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών. Οι φωτογραφίες της παρουσιάστριας καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ενός καταστήματος σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια και διαδόθηκαν ευρέως.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δεν ήταν απροσδόκητο το γεγονός ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα προσέλκυε την προσοχή όλων των παρευρισκομένων.

Μεταξύ προσωπικοτήτων και καλλιτεχνών της ελληνικής showbiz, η παρουσιάστρια του Happy Day κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή, επιλέγοντας μια μαύρη denim φούστα που συνδύασε με ένα λευκό τοπ και γόβες.

Το ενδιαφέρον προσελκύει το κολιέ της, το οποίο φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς φορούσε ένα κολιέ με τα αρχικά των τριών παιδιών της, της Νάγιας, της Μαίρης και του Γιάννη – Εφραίμ.

Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών:

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή Σταματίνα Τσιμτσιλή Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τόσο κοστίζει με την έκπτωση: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε ντυμένη έτσι στα μπουζούκια & όλες ψάχνουν τη μπλούζα της

Βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο Νox πραγματοποίησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου συνάντησε τη μια και μοναδική Μαρινέλλα. Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να διασκεδάσει με τις μεγάλες επιτυχίες της σπουδαίας κυρίας του ελληνικού τραγουδιού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στιγμιότυπα από τη βραδιά.

Ενθουσιασμένη, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τους followers της φωτογραφίες με τη Μαρινέλλα από τη συνάντησή τους στο καμαρίνι. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός.

Όσο για την εμφάνισή της; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα floral halterneck τοπ στους τόνους του ροζ και του κίτρινου με εντυπωσιακή λεπτομέρεια – λουλούδι στον λαιμό. To top είναι από συλλογή της Magda Butrym και κοστίζει 96 ευρώ με την έκπτωση.

To συνδύασε με μαύρο παντελόνι και glam πέδιλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: