«Πάντα ήσουν νικητής και το απέδειξες»: Ξύπνησε ο Κόκοτας μετά από 23 μέρες σε κώμα, ανταποκρίνεται στους γιατρούς

April 25, 2024

«Πάντα ήσουν νικητής και το απέδειξες»: Ξύπνησε ο Κόκοτας μετά από 23 μέρες σε κώμα, ανταποκρίνεται στους γιατρούς


Διαφ.

Ευχάριστες εξελίξεις αναφέρονται σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια των πρόβων του «J2US».

Δημήτρη Κόκοτα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia.gr που αναφέρουν τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο τραγουδιστής ανταποκρίθηκε στις ακριβείς οδηγίες των ιατρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρατηρείται τώρα μείωση στον αριθμό των υποβοηθούμενων αναπνοών που λαμβάνει από τη μηχανική υποστήριξη και αύξηση των δικών του, γεγονός που δίνει αισιόδοξα προγνωστικά για την εξέλιξή του.

Ωστόσο, οι ιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς περιμένουν να πέσουν περαιτέρω οι επίπεδα των κατασταλτικών φαρμάκων, τα οποία έχουν διακοπεί εδώ και μέρες αλλά παραμένουν ακόμη σε υψηλές συγκεντρώσεις στον οργανισμό του τραγουδιστή, προκειμένου να έχουν μία πιο αξιόπιστη εκτίμηση της κατάστασής του.

Παρακολουθήστε και τις πρώτες δηλώσεις της παρτενέρ του Τραϊάνας Ανανία:

Oι γιατροί προσπαθούν να τον ξυπνήσουν: Μεγάλη αγωνία, δίνει τη μάχη της ζωή του αυτή την ώρα ο Δημήτρης Κόκοτας

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του, διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς και σήμερα, Δευτέρα, ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισής του, για τρίτη φορά.

Τρίτη προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, σήμερα, αυτήν την ώρα, οι γιατροί κάνουν προσπάθειες αφύπνισης του τραγουδιστή, επισημαίνοντας «η συγκεκριμένη διαδικασία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτότητα. Γίνεται μία σταδιακή προσπάθεια αφύπνισής του, ώστε τα αμέσως επόμενα 24ωρα να έχουμε μία εικόνα για τη γενικότερη κατάστασή του».

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει μάχη για τη ζωή του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: