Ναταλία Γερμανού: «Αυτός είχε σχέση μαζί μου & ήταν ερωτευμένος με έναν άντρα, γι’ αυτό έγραψα αυτό το τραγούδι»

August 12, 2023

Ναταλία Γερμανού: «Αυτός είχε σχέση μαζί μου & ήταν ερωτευμένος με έναν άντρα, γι’ αυτό έγραψα αυτό το τραγούδι»


Διαφ.

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε παλιότερη σχέση που διατηρούσε και η οποία έληξε όταν ο τότε σύντροφός της συνειδητοποίησε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

«Έχω γράψει ένα τραγούδι για έναν γκέι έρωτα, που το είχε τραγουδήσει η Άννα Βίσση με τον Πάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο όταν το ακούς, αλλά το “Μαρτύριο” μιλάει για έναν γκέι έρωτα. Αναφέρεται σε δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα, τα οποία ζούσαν κι υπέφεραν αυτό το μαρτύριο. Δεν μπορούσαν να το πουν σε κανέναν και το ήξερα μόνο εγώ», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

«Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όταν διάβασα στον φίλο μου τους στίχους, έκλαιγε στην αγκαλιά μου με αναφιλητά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, θέλησε να μοιραστεί και μια δική της ιστορία. «Αφού λοιπόν είπα αυτό, θα πρέπει να πω και για τότε που ήμουν 19 ετών. Ερωτεύτηκα πάρα πολύ κι έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε, στη σχολή δημοσιογραφίας κι ήμασταν περίπου 1,5 χρόνο μαζί. Εγώ φουλ ερωτευμένη κι αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε» περιέγραψε στο περιοδικό.

«Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του, υπήρχε όμως με έναν άλλο άνδρα. Πόνεσα πολύ, αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε “συγγνώμη” και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του κι ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο», πρόσθεσε κλείνοντας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: