“Μας έχετε διαλύσει, κλαίω”: Παραλήρημα στο Twitter με το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι”

May 31, 2023

“Μας έχετε διαλύσει, κλαίω”: Παραλήρημα στο Twitter με το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι”


Διαφ.

Τίτλοι τέλους  για τη σειρά που καθήλωσε φέτος το τηλεοπτικό κοινό. Η αγαπημένη σειρά  “Κάνε ότι κοιμάσαι” έριξε αυλαία χθες, Δευτέρα και το twitter υποκλίθηκε στη σειρά καθώς το φινάλε της σειράς της ΕΡΤ ήταν καθηλωτικό.



To συγκλονιστικό φινάλε της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι”

Από την αρχή του τελευταίου επεισοδίου της αστυνομικής σειράς της ΕΡΤ, η αγωνία χτυπούσε κόκκινο, με την εισβολή του Μηνά στο θέατρο. Το παρανοϊκό σχέδιο του εκτελεστή στην πρόβα των παιδιών, έφερε ανατροπές και πολλούς θανάτους. Ο Νικόλας προσπαθούσε να σώσει όσα περισσότερα παιδιά και συναδέλφους μπορούσε από το μακελειό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Παραλήρημα στο Twitter με το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι”

Πρόκειται για μία ψυχολογική σειρά μυστηρίου, με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, σε σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη και σε σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά.

Σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, το τηλεοπτικό κοινό είδε πολλούς από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να πέφτουν νεκροί από τον αδίστακτο δολοφόνο.

Οι χρήστες του Twitter, με τα σχόλιά τους, ανέβασαν το hashtag της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι” στην κορυφή για αρκετή ώρα και πλέον όλοι περιμένουν εναγωνίως τον δεύτερο κύκλο κύκλο.

Τα σχόλια στο Twitter για το φινάλε της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: