Δεν ήξερε τι να του απαντήσει: Η ερώτηση ρεπόρτερ στην Φουρέιρα, για τον Αργυρό, που την άφησε… παγωτό

April 25, 2024

Δεν ήξερε τι να του απαντήσει: Η ερώτηση ρεπόρτερ στην Φουρέιρα, για τον Αργυρό, που την άφησε… παγωτό


Διαφ.

Συνομίλησε με τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών προγραμμάτων η Ελένη Φουρέιρα, κατά την απονομή του διαμαντένιου δίσκου της. Η καλλιτέχνις ανέφερε τη μεγάλη της επιτυχία, την καθημερινότητά της με το μωρό της, ενώ εξεπλάγην από την ερώτηση που αφορούσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ελένη Φουρέιρα

«Έχω πάθει σοκ με όλο αυτό που συμβαίνει με τον δίσκο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, γιατί μόλις έβγαλα τον δίσκο, έμεινα έγκυος και με στήριξαν. Αν δεν ήταν η μαμά μου να κρατάει το μωρό, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι έχω κάνει», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με το μωρό.

Η Ελένη Φουρέιρα απασχολήθηκε ιδιαιτέρως όταν μία δημοσιογράφος τη ρώτησε για την άτυπη κόντρα της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σχετικά με το ποιος θα αποσπάσει πρώτος τον διαμαντένιο δίσκο.

«Εγώ με τον Κωνσταντίνο είχα κόντρα; Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στα σάιτ. Δεν έχω κόντρα με τον Κωνσταντίνο, τον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», απάντησε η Ελένη Φουρέιρα.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Έτοιμος ο Παντελής Τουτουντζής: “Σκέφτομαι να παντρευτώ με τον σύντροφο μου με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα”

Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε συνεντεύξεις μέσω της κάμερας της εκπομπής «Breakfast@Star», καθώς τον «συνέλαβε» στο αεροδρόμιο. Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο διάσημος make up artist αναφέρθηκε τόσο στις προσπάθειες της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, όσο και στον επερχόμενο γάμο του με τον σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής Τουτουντζής τόνισε πως: «το Ζάρι είναι ένα λατρεμένο τραγούδι, η Μαρίνα Σάττι είναι λατρεμένη καλλιτέχνιδα και αυτό που κάνει, το κάνει εξαιρετικά. Έχει τη δική της σφραγίδα και το στηρίζουμε πάρα πολύ. Εγώ ήμουν στην Αίγυπτο και δεν σας κρύβω ότι το βίντεο κλιπ, σε πάρα πολλά σημεία, μου θύμισε Μαρίνα Σάττι».

«Τέχνη είναι, βρε παιδιά! Είναι δυνατόν να τα βάζουμε με την τέχνη; Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει και τελικά συνειδητά η κοπέλα πάει σε έναν διαγωνισμό και πρέπει να έχει την αγάπη μας. Όχι αρνητικά σχόλια».

«Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια σκεφτόμαστε να παντρευτούμε με τον σύντροφο μου. Και κοίταξε, δεν φοράω βέρα ακόμα! Αναμένω την πρόταση! Κουμπάρα στον γάμο μας θα είναι σίγουρα και η Ελένη Φουρέιρα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Παντελής Τουτουντζής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: