Του έκοψε τον λαιμό με το παγοπέδιλο: Νεκρός 29χρονος αθλητής την ώρα του ματς, τον σκότωσε ο αντίπαλος του

October 30, 2023

Του έκοψε τον λαιμό με το παγοπέδιλο: Νεκρός 29χρονος αθλητής την ώρα του ματς, τον σκότωσε ο αντίπαλος του


Διαφ.

Παίκτης του χόκεϊ τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν δέχθηκε κλωτσιά στο λαιμό και η λεπίδα του παγοπέδιλου του τον έκοψε.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Νότιγχαμ Πάνθερς με τους Σέφιλντ Στίλερς για την Elite League του πρωταθλήματος της Αγγλίας, ο 29χρονος Άνταμ Τζόνσον δέχθηκε δολοφονική κλωτσιά στο λαιμό, το οποίο του αφαίρεσε τη ζωή.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Αμερικάνος παίκτης των Πάνθερς ήταν στο κέντρο του γηπέδου, όταν αντίπαλός του, πάνω στην μονομαχία με άλλον παίκτη της ομάδας του Νότιγχαμ, πήδηξε και χτύπησε τον Άνταμ Τζόνσον στον λαιμό.

Ο παίκτης του χόκεϊ κατέρρευσε στον πάγο

Ο άτυχος αθλητής προσπάθησε να σηκωθεί, όμως, το χτύπημα που είχε δεχθεί ήταν βαθύ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πάνω στον πάγο και να προκληθούν σκηνές πανικού, τόσο από τους παίκτες, όσο και τους γιατρούς που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον αθλητή, με τους θεατές να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και τις φωνές τους για τις τραγικές εικόνες που είδαν.

«Οι Νότιγχαμ Πάνθερς είναι πραγματικά συντετριμμένοι που ανακοινώνουν τον τραγικό θάνατο του Άνταμ Τζόνσον, έπειτα από φριχτό ατύχημα στο παιχνίδι με την Σέφιλντ χθες το βράδυ», υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της ομάδας του αθλητή.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Αμερικάνου αθλητή εξέδωσε και η Elite Ice Hockey League, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της, αλλά και την απόφαση να αναβάλει όλα τα ματς, σήμερα, Κυριακή.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, η μητέρα του, Κάρι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media δύο φωτογραφίες της και τις συνόδευσε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: