«Όταν γελάει είναι γυναικάρα, Παναγία μου στον ύπνο μας την βλέπουμε»: Τρελός… για την Κωνσταντοπούλου, ο Μπέος

April 25, 2024

«Όταν γελάει είναι γυναικάρα, Παναγία μου στον ύπνο μας την βλέπουμε»: Τρελός… για την Κωνσταντοπούλου, ο Μπέος


Διαφ.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Αχιλλέας Μπέος προβαίνει σε δηλώσεις, εκφράζοντας ειρωνικά την άποψή του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αχιλλέας Μπέος

Αφού κοινοποίησε μια ανάρτηση που προσπαθούσε να ερμηνεύσει το «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» που του είχε απευθύνει η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», δηλώνοντας ότι μπορεί να αποτελεί είτε «πείραγμα» είτε «σεξουαλική παρενόχληση», ο δήμαρχος του Βόλου εξέφρασε και πάλι τη θέση του.

Βήμα του έδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, με τον Αχιλλέα Μπέο να εξηγεί πως η ανάρτησή του «εμπεριέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας αλλά και χιούμορ» ενώ πρόσθεσε «δεν θέλω να συνεχίσω, έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες και όχι να μου την πέφτουν».

Στη συνέχεια με διάθεση χιούμορ τόνισε στους παρουσιαστές της εκπομπής: «Οταν γελάει είναι γυναικάρα, Παναγία μου στον ύπνο μας την βλέπουμε».

Σε ερώτηση αν έχουν γνωριστεί ή τσακωθεί ξανά στο παρελθόν σημείωσε: «Δεν την ξέρω… Είμαστε αντίδικοι. Αν και δεν είμαι ούτε μάρτυρας, ούτε κατηγορούμενος σε αυτή την υπόθεση. Αλλιώς θα είχαμε γυρίσει έργο στο Hollywood» και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφερθεί στο όνομα μου. Έχει κόλλημα μαζί μου».

Τέλος, όταν σχολιάστηκε ότι η κα. Κωνσταντοπούλου είναι δεσμευμένη υπογράμμισε: «Καλά κάνει και είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είναι όλοι μονογαμικοί».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος: Είπε αυτή τη φράση στο δημοτικό συμβούλιο και προκάλεσε χαμό – Η ανακοίνωσή του

Την περασμένη νύχτα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου, κατόπιν της μήνυσης που υπέβαλε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας, η οποία ανέφερε απειλητική συμπεριφορά.

Την προηγούμενη ημέρα, ο Κώστας Γαργάλας παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου, όπου και δέχθηκε τις συνέπειες της σωματικής επίθεσης που υπέστη από τον συνάδελφό του, τον Βασίλη Ζαχείλα, δημοτικό σύμβουλο του Μπέου, με τον ίδιο τον δήμαρχο Βόλου να προβένει σε προφορική επίθεση εναντίον του.

Δείτε τι καταγγέλει ο κ. Γαργάλας:

«Εσύ βάλε μυαλό» φαίνεται να του είπε ο Αχιλλέας Μπέος. Από όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης προέκυψε η αντίληψη ότι ο κ. Γαργάλας αντιμετωπίζει απειλή, όχι μόνο από τον ίδιο. Με αυτήν τη διαπίστωση, εκλήθηκε η αναγκαιότητα της προστασίας του κ. Γαργάλα, καθώς ερμηνεύθηκε ότι ο κ. Μπέος επέδειξε έμμεση έγκριση προς τον Βασίλη Ζαχείλα για τη συμπεριφορά του. Να σημειωθεί ότι μέλη της οικογένειας του Ζαχείλα παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καταλαμβάνοντας θέσεις κοινού. Ο κ. Γαργάλας δήλωσε ότι υπέβαλε τη μήνυση λόγω του κινδύνου που αντιμετωπίζει τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του.

Δείτε τη στιγμή που κλιμακώθηκε η κατάσταση μεταξύ Μπέου και Γαργάλα:

Κατόπιν του αυτοφώρου, πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του δημάρχου του Βόλου, ο οποίος στη συνέχεια οδηγήθηκε στην αστυνομία. Μετά από προφορική εντολή, αποφασίστηκε η αποφυλάκισή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: